Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, kunt u terecht voor een inspectie naar de brandveiligheid van uw woning. Wij houden ons bezig met de service en inspectie van stooktechnieken en doen dit met uiterste precisie en jarenlange ervaring in dit vakgebied. Het is natuurlijk belangrijk dat u de beste brandveiligheid voor u huis heeft en daarom voeren wij graag een grondige inspectie uit om uw ketel of brander te keuren.

Een nauwkeurige inspectie naar de brandveiligheid in uw huis

Wij zijn als een van de weinige organisaties in Nederland volledig SCIOS-gecertificeerd en daarmee zijn wij dus volledig bevoegd voor zowel de inspectie en het onderhoud van uw stookinstallaties, gasleidingen, brandstofleidingen enzovoorts. Een goede inspectie naar brandveiligheid begint bij het checken van uw ketel- en branderservice. Om de brandveiligheid in uw huis te waarborgen is het belangrijk dat uw stookinstallatie altijd een periodieke inspectie krijgt. Door dit netjes te laten doen, hoeft u zich tevens niet te bekommeren over hoe brandveilig uw installatie is, want wij kijken naar elk aspect. Uiteraard brengen we vervolgens verslag aan u uit en, indien nodig, zullen wij na de inspectie naar brandveiligheid een afspraak met u maken om uw installatie schoon te komen maken of het onderhoud te verzorgen.

Zorg voor een brandveilige woning

Wilt u periodiek een inspectie laten komen om de brandveiligheid in uw huis te laten controleren? Maak dan direct uw afspraak bij onze professionals en wij komen zo snel mogelijk bij u langs! U neemt contact met ons op door te bellen naar 073 656 45 46 of door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en u kunt altijd rekenen op de beste service!

Anderen bekeken ook:
Inspectie elektrische installatie | Keuring verwarmingsketel| Periodieke inspectie stookinstallaties

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.