Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Wij zijn bevoegd om de keuring en inspectie van uw luchtverhitters uit te voeren. Sinds 1998 is de Nederlandse wetgeving aangepast en moet een inspectiebedrijf in het bezit zijn van SCIOS-certificaten om alle soorten installaties en stooksystemen te controleren. Wij zijn in het bezit van deze certificaten en mogen daarom de inspectie en keuring van alle soorten stook- en verwarmingsinstallaties uitvoeren, dus ook van uw luchtverhitters.

Minstens elke vier jaar een uitgebreide keuring van uw luchtverhitters

Het is belangrijk dat alle stook- en verwarmingsinstallaties met een nominaal vermogen van 100 kW of meer worden gekeurd op het moment dat u ze voor het eerst gebruikt en vervolgens periodiek elke vier jaar. Bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, zorgen we dat uw luchtverhitters of andere stooksystemen netjes elke vier jaar een inspectie krijgen. Dit draagt bij aan de brandveiligheid van uw woning en wij zien uiteraard bij zo’n keuring van uw luchtverhitters of alles nog naar behoren werkt. We checken onder andere of de noodzakelijke afstelling nog voldoet aan de voorschriften van veiligheid en voeren indien nodig ook het onderhoud uit. Dit laatste moet ook elke vier jaar gebeuren om aan de voorschriften te blijven voldoen. Kortom: u kunt rekenen op een vakkundige inspectie en keuring van uw luchtverhitters als u ons inschakelt!

Vul ons contactformulier in voor het maken van een afspraak

Wilt u dat uw luchtverhitters een inspectie en keuring krijgen? Dan staan we graag voor u klaar om u hiermee te helpen. U neemt contact met ons bedrijf op door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl of te bellen naar 073 656 45 46. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een reactie krijgt.

Anderen bekeken ook:
Scope 8 onderhoud | Scope 10 onderhoud | SCIOS controle

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.