Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

De keuring van uw verwarmingsketel laat u natuurlijk over aan een specialist. U kunt dan uitermate goed terecht bij K.K. Branderstechniek uit Vught, nabij Den Bosch. Wij hebben namelijk alleen vakmensen in dienst die uw verwarmingsketel naar behoren keuren. Wij zijn daarnaast in het bezit van het ISO9001 certificaat. Dit betekent dat wij periodiek worden getoetst door een onafhankelijke organisatie op de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Keuring van uw verwarmingsketel volgens de SCIOS richtlijnen

Wij voeren ook altijd onze keuringen uit volgens de SCIOS richtlijnen en zijn dan ook, als een van de weinigen in Nederland, in het bezit van alle scoops voor het onderhouden en inspecteren volgens deze richtlijnen. Voor een kwalitatief goede keuring van uw verwarmingsketel bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Uw verwarmingsketel laten keuren door ons bedrijf

Het is verstandig om uw verwarmingsketel periodiek te laten keuren. Dan weet u zeker dat alles naar behoren werkt en komt u niet voor onverwachte, nare verrassingen te staan. Daarnaast moet de keuring van uw verwarmingsketel voor de eerste keer gekeurd worden binnen zes weken na ingebruikname. De frequentie van keuring van uw verwarmingsketel na de eerste keuring hangt volledig af van het soort brandstof, de emissie en het vermogen van uw ketel. Bekijk nu ook onze Emissiemetingen stookinstallaties.

Wat wordt er gecontroleerd en gekeurd?

Als wij uw verwarmingsketel gaan keuren, dan controleren we voornamelijk de energiezuinigheid, de optimale verbranding en het veilig functioneren van de installatie. Daarnaast wordt tijdens de keuring van uw verwarmingsketel ook gekeken naar de afstelling voor verbranding, het systeem voor de toevoer van verbrandingslucht en brandstof en de afvoer van verbrandingsgassen. Onze monteurs zijn vakkundig en zorgen altijd voor een goede keuring voor brandveiligheid zodat u weer jaren met uw installatie vooruit kunt.

Profiteer van onze 24 uur bereikbaarheid

U kunt onze hotline 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereiken om een afspraak te maken voor de keuring van uw verwarmingsketel of om een melding van storing te maken: 073 656 45 46 of een e-mail sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Wij komen dan met onze volledig uitgeruste serviceauto’s zo snel mogelijk naar u toe. Doordat onze serviceafdeling decentraal is opgezet, kunnen wij u altijd een korte responsietijd garanderen. We helpen u graag verder!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.