Inspectie van elektrische installatie

Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, zijn wij bevoegd om elk soort inspectie van uw elektrische installatie uit te voeren. Doordat wij SCIOS-gecertificeerd zijn, mogen wij alle scopes uitvoeren, ongeacht het merk en het toestel. Wilt u graag dat uw elektrische installatie binnenkort een inspectie ondergaat? Besluit deze dan door ons te laten doen en wij staan binnenkort al bij u op de stoep!

Een grondige keuring of inspectie van uw elektrische installatie door onze vakmannen

Met een grondige inspectie van uw elektrische installatie kunt u er weer een tijd tegenaan. De inspectie van uw installatie draagt bij aan de brandveiligheid van uw woning. Tevens zien wij met zo’n inspectie ook meteen of uw elektrische installatie, stookinstallaties, verwarmingsketel, luchtverhitter of dergelijk apparaat aan onderhoud of zelfs aan vervanging toe is. Bij onze inspecties doen we verschillende metingen. Afhankelijk van uw type elektrische installatie weten we precies waar we op moeten letten en brengen we na de inspectie een uitgebreid rapport voor u uit. Naast deze inspectie van uw installatie zijn wij er uiteraard ook voor periodiek onderhoud en een grondige schoonmaak van uw installaties, zodat u er zo lang mogelijk mee door kunt!

Maak een afspraak voor een inspectie

Als u graag een afspraak voor de inspectie van uw elektrische installatie wilt inplannen, kunt u meteen contact met ons opnemen. Ook als u een EBI-keuring wilt laten uitvoeren, neemt u contact met ons op. Wij zijn 24 uur bereikbaar door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl of te bellen naar 073 656 45 46. We proberen altijd binnen één werkdag te reageren en u kunt rekenen op onze service. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we zo snel mogelijk bij u langs!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.