Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Het is belangrijk om tijdig een EBI-inspectie, -keuring en -controle van uw ketel of brander uit te laten voeren. Op deze manier weet u zeker dat uw installatie voldoet aan alle gestelde eisen en dat deze naar behoren functioneert. Het is belangrijk om hiervoor een gecertificeerde specialist in te schakelen, zoals K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch. Wij zijn namelijk in het bezit van een ISO9001-certificaat en worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke organisatie. Zo wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd.

EBI-inspectie, -keuring en -controle door onze professionals

Regelmatig veranderen de regels op het gebied van EBI-inspectie en -keuring. K.K. Brandertechniek zorgt er dan ook altijd voor dat deze regels nageleefd worden. Ons vakkundige personeel weet precies hoe te handelen tijdens de EBI-keuring, -controle en inspectie van uw installatie. Sinds 2016 moet de eerste EBI-controle of keuring en inspectie uitgevoerd worden binnen zes weken na ingebruikname. Dit geldt ook voor brandstoftoevoerleidingen.

De frequentie van een EBI-keuring of -inspectie

De frequentie van een EBI-controle of -inspectie verschilt per installatie. Heeft u een toestel met olie als brandstof tot 100 kW, dan moet deze installatie één keer per vier jaar gekeurd worden. Heeft uw installatie op olie een vermogen van hoger dan 100 kW, dan moet deze één keer per twee jaar gekeurd worden. Dit geldt ook voor installaties die biomassa als brandstof hebben. Heeft u een installatie met gasvormige brandstof met een vermogen van hoger dan 100 kW, tot 50 MW, dan moet deze één keer per vier jaar gekeurd worden. Hiervoor schakelt u K.K. Brandertechniek in.

Neem contact met ons op

Tijdens een EBI-keuring, -controle of -inspectie, keuren wij op optimale verbranding, veilig functioneren en energiezuinigheid. Zo ook controleren wij het toevoersysteem, de afvoer van verbrandingsgassen en de afstelling voor verbranding. Heeft uw installatie een EBI-keuring of controle nodig, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl of via 073 656 45 46. Dit nummer is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, bereikbaar!

Anderen bekeken ook:

Keuring stoomketel | Scope 7A keuring | Gasleiding keuren

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.