Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

EBI keuring

Het is belangrijk om tijdig een EBI inspectie en keuring van uw ketel of brander uit te laten voeren. Op deze manier weet u zeker dat uw installatie voldoet aan alle gestelde eisen en dat deze naar behoren functioneert. Het is belangrijk om hiervoor een gecertificeerde specialist in te schakelen, zoals K.K. Brandertechniek. Wij zijn namelijk in het bezit van een ISO9001 certificaat en worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke organisatie. Zo wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd.

EBI inspectie en keuring door K.K. Brandertechniek

Regelmatig veranderen de regels op het gebied van EBI inspectie en keuring. K.K. Brandertechniek zorgt er dan ook altijd voor dat deze regels nageleefd worden. Ons vakkundige personeel weet precies hoe te handelen tijdens de EBI keuring en inspectie van uw installatie. Sinds 2016 moet de eerste EBI keuring of inspectie uitgevoerd worden binnen zes weken na ingebruikname. Dit geldt ook voor brandstoftoevoerleidingen.

De frequentie van een EBI keuring of inspectie

De frequentie van een EBI keuring of inspectie verschilt per installatie. Heeft u een toestel met olie als brandstof tot 100 kW, dan moet deze installatie één keer per vier jaar gekeurd worden. Heeft uw installatie op olie een vermogen van hoger dan 100 kW, dan moet deze één keer per twee jaar gekeurd worden. Dit geldt ook voor installaties die biomassa als brandstof hebben. Heeft u een installatie met gasvormige brandstof met een vermogen van hoger dan 100 kW, tot 50 MW, dan moet deze één keer per vier jaar gekeurd worden. Hiervoor kunt u uiteraard K.K. Brandertechniek inschakelen.

Contact met ons opnemen

Tijdens een EBI keuring of inspectie, keuren wij op optimale verbranding, veilig functioneren en energiezuinigheid. Zo ook controleren wij het toevoersysteem, de afvoer van verbrandingsgassen en de afstelling voor verbranding. Heeft uw installatie een EBI keuring of inspectie nodig, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U bereikt ons via 0031 73 656 45 46. Dit nummer is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, bereikbaar!

Neem contact op