Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Wanneer u de keuring van uw stoomketel laat uitvoeren door K.K. Brandertechniek in Vught, nabij Den Bosch, weet u zeker dat er aan alle richtlijnen wordt voldaan. Wij kunnen uw stoomketel keuren op het gebied van verschillende disciplines, ook wel Scopes genoemd. Ook zijn wij volledig SCIOS gecertificeerd. Hierdoor weet u zeker dat de keuring van uw stoomkeutel nauwkeurig en vakkundig gebeurt.

Combineer de keuring van uw stoomketel met onderhoud

Naast de keuring van uw stoomketel is ook het onderhoud ervan belangrijk. Tijdens de onderhoudsbeurt maken we uw ketel schoon, zodat deze optimaal functioneert. Blijkt tijdens de keuring dat uw stoomketel niet optimaal werkt? Bijvoorbeeld omdat er een onderdeel defect is? Dan repareren we dat direct. Onze monteurs hebben altijd een volledige uitrusting bij. Hierdoor kunnen bijna alle defecten meteen ter plaatse worden gerepareerd.

Neem contact op en maak direct een afspraak

Wilt u uw stoomketel laten keuren volgens de SCIOS richtlijnen? Of heeft u vragen over de keuringen en reparaties die wij uitvoeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 656 45 46 of een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Via deze weg maakt u eenvoudig een afspraak en stelt u al uw vragen. Wist u dat wij u ook van dienst zijn bij storingen? Neem ook hiervoor contact met ons op. Voor het melden van storingen zijn wij het hele jaar door dag en nacht bereikbaar.

Anderen bekeken ook:

Periodieke inspectie stookinstallaties| Scope 8 onderhoud | Onderhoud stoomketels

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.