Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Het periodiek onderhoud aan stoomketels is erg belangrijk. Zo voorkomt goed onderhoud namelijk grote storingen en defecten, die veel geld kosten en rompslomp opleveren. Natuurlijk heeft u het liefst een verwarmingsketel in huis waar u weinig onderhoud aan heeft en dus niet naar om hoeft te kijken. Onze organisatie kan u hiermee helpen, want wij zorgen regelmatig voor het periodieke onderhoud van uw verwarmingsketel. Neem hiervoor contact op met K.K. Brandertechniek; een gespecialiseerd bedrijf uit Vught, nabij Den Bosch,  voor universele ketel- en branderservice.

Het onderhoud aan uw stoomketels door onze professionals

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van stoomketels. Dit houdt in dat we het onderhoud van uw verwarmingsketel professioneel voor u uitvoeren. Als een van de weinige bedrijven in Nederland zijn we volledig SCIOS gecertificeerd, wat betekent dat wij alle disciplines uit mogen voeren, ongeacht welk merk of toestel.

Ontdek onze veelzijdige expertise bij het onderhoud van uw verwarmingsketel

Of het nu gaat om luchtverhitters, stoomketels of brandstofleidingen; wij kunnen u in het onderhoud voorzien. Wij zijn niet alleen in het bezit van alle scoops voor het inspecteren en onderhouden volgens de SCIOS richtlijnen, maar ook van het ISO9001 certificaat. Dit betekent dat wij jaarlijks getoetst worden op strenge kwaliteitseisen door een onafhankelijke organisatie.

Uitstekende service

U bent bij ons dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening als we bijvoorbeeld het onderhoud van uw verwarmingsketel komen doen. Daarnaast verlenen wij ook uitstekende en klantvriendelijke service. Zo hebben wij een hotline die u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt bereiken: 073 656 45 46 of stuur een e-mail naar info@kkbrandertechniek.nl. Wij komen dan, met een volledig uitgeruste serviceauto en vakkundige monteurs, zo snel mogelijk naar u toe voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. Natuurlijk kunt u dit nummer ook bellen om een afspraak te maken voor bijvoorbeeld het onderhoud aan stoomketels, maar ook als u bijvoorbeeld een storing ervaart die zo snel mogelijk opgelost moet worden. U kunt dan ook ons contactformulier invullen. Wij staan voor u klaar!

Anderen bekeken ook:
Keuring stoomketel | Heetwaterketels inspectie| Periodieke inspectie stookinstallaties

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.