Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Onderhoud stoomketels

Het periodiek onderhoud aan stoomketels is erg belangrijk. Zo voorkomt goed onderhoud namelijk grote storingen en defecten, die veel geld kosten en rompslomp opleveren. Natuurlijk heeft u het liefst een verwarmingsketel in huis waar u niet naar om hoeft te kijken; daarom is het slim om regelmatig een organisatie in te schakelen voor het onderhoud ervan. Neem hiervoor contact op met K.K. Brandertechniek; een gespecialiseerd bedrijf voor universele ketel- en branderservice.

Het onderhoud aan uw verwarmingsketel door K.K. Brandertechniek

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van stoomketels, en kunnen dus ook uw verwarmingsketel van periodiek onderhoud voorzien. Als een van de weinige bedrijven in Nederland zijn we volledig SCIOS gecertificeerd, wat betekent dat wij alle disciplines uit mogen voeren, ongeacht welk merk of toestel.

Ontdek onze veelzijdige expertise

Of het nu gaat om luchtverhitters, stoomketels of brandstofleidingen; wij kunnen u in het onderhoud voorzien. Wij zijn niet alleen in het bezit van alle scoops voor het inspecteren en onderhouden volgens de SCIOS richtlijnen, maar ook van het ISO9001 certificaat. Dit betekent dat wij jaarlijks getoetst worden op strenge kwaliteitseisen door een onafhankelijke organisatie.

Uitstekende service

U bent bij ons dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening als we bijvoorbeeld het onderhoud van uw verwarmingsketel komen doen. Daarnaast verlenen wij ook uitstekende en klantvriendelijke service. Zo hebben wij een hotline die u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt bereiken: 0031 73 656 45 46. Wij komen dan, met een volledig uitgeruste serviceauto en vakkundige monteurs, zo snel mogelijk naar u toe. Natuurlijk kunt u dit nummer ook bellen om een afspraak te maken voor bijvoorbeeld het onderhoud aan stoomketels, maar ook als u bijvoorbeeld een storing ervaart die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Wij staan voor u klaar!

Neem contact op