Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Het periodiek onderhoud aan stoomketels is erg belangrijk. Naast dit reguliere onderhoud is stoomketelonderhoud een specifieke expertise die aandacht vereist. Goed onderhoud voorkomt namelijk grote storingen en defecten, die veel geld kosten en rompslomp opleveren. Natuurlijk heeft u het liefst een verwarmingsketel in huis waar u weinig onderhoud aan heeft en dus niet naar om hoeft te kijken. Maar stoomketelonderhoud blijft cruciaal. Onze organisatie kan u hiermee helpen, want wij zorgen regelmatig voor het periodieke onderhoud van uw verwarmingsketel en zijn experts in stoomketelonderhoud. Neem hiervoor contact op met K.K. Brandertechniek; een gespecialiseerd bedrijf uit Vught, nabij Den Bosch, voor universele ketel- en branderservice.

Het onderhoud aan uw stoomketels door onze professionals

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en inspectie van stoomketels en voeren stoomketelonderhoud uit volgens de hoogste normen. Dit houdt in dat we het onderhoud van uw verwarmingsketel professioneel voor u uitvoeren. Als een van de weinige bedrijven in Nederland zijn we volledig SCIOS gecertificeerd, wat betekent dat wij alle disciplines uit mogen voeren, ongeacht welk merk of toestel. Wij zorgen voor de keuring van uw stoomketel en waarborgen het beste stoomketelonderhoud.

Ontdek onze veelzijdige expertise bij het onderhoud van uw verwarmingsketel

Of het nu gaat om luchtverhitters, heetwaterketels, stoomketels, stoomketelonderhoud of brandstofleidingen; wij kunnen u in het onderhoud voorzien. Wij zijn niet alleen in het bezit van alle scoops voor het inspecteren en onderhouden volgens de SCIOS richtlijnen, maar ook van het ISO9001 certificaat. Dit betekent dat ons scope-inspectiebedrijf jaarlijks getoetst worden op strenge kwaliteitseisen door een onafhankelijke organisatie.

Ervaar nu onze uitstekende service

U bent bij ons dus verzekerd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening als we bijvoorbeeld het onderhoud van uw verwarmingsketel of een stoomketelinspectie komen doen. Daarnaast verlenen wij ook uitstekende en klantvriendelijke service, inclusief specifiek stoomketelonderhoud. Zo hebben wij een hotline die u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt bereiken. Wij komen dan, met een volledig uitgeruste serviceauto en vakkundige monteurs, zo snel mogelijk naar u toe voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. Tevens kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van onderhoud aan stoomketels, bijvoorbeeld wanneer u een storting ervaart of een periodieke inspectie aan de stookinstallaties noodzakelijk is.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.