Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, voeren we voor heetwaterketels en stoomketels een grondige inspectie uit. Doordat wij een bedrijf zijn dat volledig SCIOS-gecertificeerd is, mogen wij alle soorten werkzaamheden van alle scopes uitvoeren. Een inspectie aan heetwaterketels valt onder scope 3 en valt dus onder ons vakgebied. Heeft u een heetwaterketel die u wilt laten keuren of heeft deze onderhoud nodig? Geen vraag is te groot bij ons inspectiebedrijf voor stooktechnieken.

Heetwaterketels hebben regelmatig een inspectie nodig

Heetwaterketels brengen net als andere stooktechnieken veel risico’s met zich mee. Daarom is het voor u als eigenaar en gebruiker belangrijk dat er regelmatig een goede inspectie van heetwaterketels, stoomketels en andere machines uitgevoerd wordt. Wij hebben al jarenlange ervaring met de verschillende scopes en zorgen voor het beste onderhoud van uw heetwaterketel. Nadat wij een inspectie hebben uitgevoerd, stellen we een uitgebreid rapport op dat u kunt raadplegen. Hierin vindt u al uw technische gegevens en in hoeverre uw installatie nog goed functioneert. Uiteraard kunt u naast een inspectie ook op ons rekenen als uw ketel onderhoud nodig heeft.

Stel al uw vragen door contact met ons op te nemen

Heeft u vragen over een inspectie van uw warmtesysteem, zoals heetwaterketels? Dan beantwoorden we deze graag voor u. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar 073 656 45 46 of stuur een e-mail naar info@kkbrandertechniek.nl. Wij staan u graag te woord en plannen, indien gewenst, een afspraak voor een inspectie met u in.

Anderen bekeken ook:

Inspectie elektrische installatie| Keuring luchtverhitters | NOx metingen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.