Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

NOx metingen worden gedaan bij stookinstallaties met een vermogen van 400 kW of meer. Bij NOx metingen wordt de uitstoot van stikstofoxiden uit uw stookinstallatie gemeten. De uitstoot van stikstofoxiden is er slecht voor het milieu en onze leefomgeving. Daarom is heeft de overheid bepaalde grenzen vastgesteld op het gebied van de uitstoot van stikstofoxiden. Het is belangrijk om uw installatie te laten inspecteren, zodat deze voldoet aan de in de wet vastgelegde grenzen. Deze NOx metingen moet u laten doen door een organisatie die hiertoe bevoegd is, zoals K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch.

Wij zijn er voor NOx metingen en meer

Wij zijn uw organisatie voor ketel- en branderservice. U kunt ons inschakelen voor het uitvoeren van NOx metingen; wij zijn namelijk volledig SCIOS gecertificeerd. Wij mogen alle disciplines op het gebied van ketel- en branderservice uitvoeren en zijn hierin een van de weinige organisaties in Nederland die volledig SCIOS gecertificeerd zijn. Scope 6 is het doen van NOx metingen en dat valt dus ook onder onze werkzaamheden. Daarnaast zijn wij in het bezit van het ISO9001 certificaat, wat betekent dat u bij ons verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Maak een afspraak

Wilt u graag meer weten over NOx metingen? Wij vertellen u graag of ook uw installatie een NOx meting moet ondergaan. U kunt ons bereiken door te bellen naar 073 656 45 46. Hierop zijn we 24 uur per dag en 365 dagen per week bereikbaar. U bereikt ons ook door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Onze vakkundige monteurs komen graag uw installatie bekijken, onderhouden en inspecteren.

Anderen bekeken ook:
EBI keuring | Gasleiding keuren| Scope 7A brandstofleidingen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.