Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Scope 7A brandstofleidingen

Wanneer gelden de Scope 7A richtlijnen voor brandstofleidingen? Dat heeft te maken met hoe de leidingen zijn ontworpen. In totaal zijn er drie scopes voor brandstofleidingen: Scope 7C, Scope 7B en Scope 7A. Scope 7C geldt voor brandstofleidingen gemaakt voor olie. Scope 7B is geldig bij brandstofleidingen voor aardgas met een ontwerpdruk van meer dan 0,5 bar. Is de ontwerpdruk gelijk aan of minder dan 0,5 bar? En stroomt er aardgas door de leiding? Dan zijn de Scope 7A richtlijnen voor brandstofleidingen van kracht.

Uw partner voor Scope 7A inspecties aan uw brandstofleidingen

Welke Scope richtlijnen ook van kracht zijn op uw brandstofleidingen, K.K. Brandertechniek is u ermee van dienst. Wij zijn volledig SCIOS gecertificeerd. Dat houdt in dat wij keuringen op het gebied van alle scopes mogen uitvoeren. Dit geldt voor alle toestellen, leidingen en merken. Wanneer u dat wilt, is de Scope 7A keuring van uw brandstofleidingen ook direct te combineren met een onderhoudsbeurt of eventuele reparatie. U ontvangt bij ons dus altijd een totaalservice.

Bel ons en maak direct een afspraak

Wilt u uw brandstofleidingen laten keuren volgens de Scope 7A richtlijnen? Onderhoud aan uw brandstofleiding laten uitvoeren? Of is er een reparatie nodig? Maak dan direct een afspraak! Dit doet u door te bellen naar 0031 73 656 45 46. Voor meer informatie of het stellen van uw vragen mag u ons via dit nummer ook altijd contacteren. Ook wanneer er een storing optreedt zijn wij via dit nummer 24 uur per dag te bereiken.


Andere interessante pagina’s

Neem contact op