Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Wanneer gelden de Scope 7A-richtlijnen voor brandstofleidingen? Dat heeft te maken met hoe de leidingen zijn ontworpen. In totaal zijn er drie scopes voor brandstofleidingen: Scope 7C, Scope 7B en Scope 7A. Scope 7C geldt voor brandstofleidingen gemaakt voor olie. Scope 7B is geldig bij brandstofleidingen voor aardgas met een ontwerpdruk van meer dan 0,5 bar. Is de ontwerpdruk gelijk aan of minder dan 0,5 bar? En stroomt er aardgas door de leiding? Dan zijn de Scope 7A richtlijnen voor brandstofleidingen van kracht. Bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, keuren we uw brandstofleidingen door een inspectie uit te voeren. Dit geldt echter niet alleen voor Scope 7A brandstofleidingen, want voor iedere brandstofleiding voeren wij de juiste keuring uit, zo vaak als dat nodig wordt geacht.

Uw partner voor Scope 7A inspectie en keuring aan uw brandstofleidingen

Welke Scope richtlijnen ook van kracht zijn op uw brandstofleidingen, K.K. Brandertechniek is u ermee van dienst. Wij zijn volledig SCIOS gecertificeerd. Dat houdt in dat wij alle soorten scopes en brandstofleidingen mogen keuren en een inspectie mogen uitvoeren. Dit geldt voor alle toestellen, leidingen en merken. Wanneer u dat wilt, is de Scope 7A keuring van uw brandstofleidingen ook direct te combineren met een onderhoudsbeurt of eventuele reparatie. U ontvangt bij ons dus altijd een totaalservice. Wij hebben al jarenlange ervaring in de inspectie en het keuren van brandstofleidingen, stoomketels en andere soorten stookinstallaties en weten precies wanneer er periodiek onderhoud en een keuring vereist wordt. Bij ons kunt u er van op aan dat uw ketel of brandstofleidingen na de inspectie jarenlang brandveilig zijn!

Bel ons en maak direct een afspraak om uw brandstofleiding te laten keuren

Wilt u uw brandstofleidingen laten keuren en een inspectie laten uitvoeren volgens de Scope 7A richtlijnen? Onderhoud of een keuring aan uw brandstofleiding laten uitvoeren? Of is er een reparatie nodig? Maak dan direct een afspraak bij onze specialisten, want wij helpen u graag! Dit doet u door te bellen naar 073 656 45 46 of door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Voor meer informatie of het stellen van uw vragen mag u ons via dit nummer ook altijd contacteren. Ook wanneer er een storing optreedt zijn wij via dit nummer 24 uur per dag te bereiken.

Anderen bekeken ook:
SCIOS Scope 7A | Scope 7A keuring| NOx metingen

Neem contact op