Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoƶrdineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Het hebben van een SCIOS-gecertificeerd bedrijf is een teken van kwaliteit en professionaliteit in de industrie. K.K. Brandertechniek is trots op het bezit van deze certificering, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste standaarden om onderhoud en inspecties uit te voeren. Met ons aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat uw installaties in uitstekende handen zijn.

Diverse diensten van topkwaliteit bij ons SCIOS-gecertificeerd bedrijf

Wat kan een SCIOS-gecertificeerd bedrijf voor u betekenen? We bieden een breed scala aan diensten om aan uw behoeften te voldoen. Zo voeren we een grondige stoomketelinspectie uit, zodat u zeker weet dat uw stoomketel veilig en efficiƫnt werkt. Daarnaast bieden we een zorgvuldige brandstofleidinginspectie aan, waarmee we de integriteit van uw brandstofleidingen waarborgen. Onze gedetailleerde scopekeuring garandeert dat uw installaties voldoen aan alle wettelijke eisen. En tenslotte kunt u ook bij ons terecht voor een nauwkeurige verwarmingsketelkeuring, waarmee de levensduur en prestaties van uw ketel worden geoptimaliseerd. Bij ons is uw installatie binnen de SCIOS-scope 2 in bekwame handen.

Kies voor betrouwbaarheid en beschikbaarheid

In een wereld waar betrouwbaarheid en snelheid essentieel zijn, staat ons scope-installatiebedrijf, dat SCIOS-gecertificeerd is, altijd voor u klaar. Onze servicediensten zijn 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar, zodat u nooit hoeft te wachten als er een probleem optreedt of wanneer onderhoud vereist is. Doe een beroep op de expertise van K.K. Brandertechniek en plan vandaag nog uw afspraak in. Wij gaan graag met u in gesprek om uw installaties te voorzien van het beste onderhoud.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.