Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

U bent zoekende naar een betrouwbaar en deskundig partner voor uw SCIOS-scope en SCIOS-keuring voor een stookinstallatie? K.K. Brandertechniek is dé autoriteit op het gebied van scopekeuring. Al jarenlang hebben wij een breed scala aan bedrijven bediend, variërend van kleine ondernemingen tot grote industriële complexen. Met een landelijke dekking en een 24/7-servicedienst zijn wij door heel Nederland uw betrouwbare partner voor elke SCIOS-scope, SCIOS-keuring voor een stookinstallatie en scopekeuring.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een scopekeuring?

Een scopekeuring is niet zomaar een controle; het is een diepgaande SCIOS-keuring voor een stookinstallatie. Wij onderzoeken nauwgezet alle aspecten die vallen onder de SCIOS-scope en de SCIOS-keuring voor een stookinstallaties. Hierbij kijken we naar de technische staat, de veiligheid en de efficiëntie van het systeem. Belangrijk om te weten is dat een dergelijke keuring uitsluitend mag worden uitgevoerd door een SCIOS-gecertificeerd bedrijf. Hiermee waarborgen wij de hoogste kwaliteitsstandaarden voor uw SCIOS-keuring en scopekeuring.

Het keuren van diverse scoops

Elke stookinstallatie is uniek en vereist een specifieke SCIOS-scope, SCIOS-keuring voor een stookinstallatie en scopekeuring. Zo kan het zijn dat uw installatie onder de SCIOS-scope 2 valt, gericht op bepaalde verwarmingsinstallaties. Of wellicht is de scope 14, betreffende koeltechniek, voor uw situatie relevant. Een periodieke inspectie, middels een SCIOS-keuring of een scopekeuring voor een stookinstallatie, garandeert niet alleen de veiligheid, maar zorgt ook voor een optimale werking en duurzaamheid van uw systemen. Hierdoor kunnen uw werkzaamheden volgens planning verlopen en worden eventuele grotere problemen voorkomen.

Maak vandaag nog een afspraak

Twijfelt u over de status van uw SCIOS-scope, SCIOS-keuring voor een stookinstallatie of over de scopekeuring? Of wilt u de zekerheid die alleen een toonaangevend scope-inspectiebedrijf met jarenlange ervaring kan bieden? Onze servicedienst staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een inspectie in te plannen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een veilige en efficiënte stookinstallatie door deze vakkundig te laten keuren door onze experts.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.