Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Wilt u een scope 14 inspectie uit laten voeren door een professioneel bedrijf? K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch helpt u graag verder. We voeren onder andere inspecties uit voor deze scope, maar u kunt ons ook inschakelen voor onderhoud. Ons bedrijf zorgt ervoor dat uw huis brandveilig is en dat alles goed werkt.

Laat een scope 14 inspectie uitvoeren

De Scope 14 is bedoeld om eigenaren van bedrijven bewust te maken van het energiegebruik van het gebouw en hun installatie en stimuleert hen om energiebesparende maatregelen te nemen. Dit is geheel afgestemd op de nieuwe milieumaatregelen. Ons bedrijf voert inspecties en het onderhoud van scope 14 uit. Andere scope-inspecties die we uitvoeren:

Heeft u vragen over het verduurzamen van uw bedrijf? Schakel dan de experts in van ons bedrijf en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Plan nu een afspraak in

Wilt u een afspraak inplannen voor een inspectie, of voor het onderhoud van uw scope 14-installatie? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en wij helpen u graag verder. U bereikt ons op 073 656 45 46 of door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. De experts helpen u graag verder.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.