Scope 7B voor uw brandstofleidingen

Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de SCIOS scope 7B keuring, inspectie en het onderhoud van uw brandstofleidingen kan uitvoeren? Dan zit u bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch goed. Onder de SCIOS scope 7B inspectie valt namelijk het onderzoeken van uw brandstofleidingen. We maken een onderscheid tussen de keuring en het onderhoud van een SCIOS scope 7a en 7B. Bij een SCIOS 7B betekent het dat de brandstofleidingen een gasdruk van meer dan 500 mbar hebben en bij 7a heeft de leiding minder dan 500 mbar gasdruk. Om alle scopes te mogen uitvoeren, is er een SCIOS certificering vereist. Wij kunnen met trots zeggen dat wij gecertificeerd zijn en alle scopes mogen uitvoeren. Dus heeft u een 7B keuring of inspectie nodig of zijn uw brandstofleidingen toe aan onderhoud? Dan helpen wij u graag.

Onze werkzaamheden bij een scope 7B van uw brandstofleidingen

Wij hebben al jarenlange ervaring en met onze vakkundige kennis kunnen we een uitgebreide SCIOS 7B keuring, inspectie en onderhoud uitvoeren. Tijdens een grondige scope 7B inspectie kijken wij naar alle belangrijke punten, zodat u in het vervolg veilig gebruik kunt blijven maken van uw brandstofleidingen. Zo mag er niet te veel oxidatie, aantasting of andere beschadigen plaatsvinden aan uw leidingen en kijken wij naar de dichtheid en het drukverlies in de leiding.

Een grondige inspectie

Gezien deze leidingen een hoge gasdruk hebben, moet er vaker een SCIOS 7B inspectie komen dan bij andere scopes. Uiteraard bekijken we elke vier jaar grondig of de afsluitbaarheid en de gangbaarheid van de afsluiters nog klopt, of de doorvoeringen van de wanden, gevels en vloeren nog goed zijn, of de ventilatievoorziening nog goed is en meer van deze belangrijke zaken. Na de SCIOS 7B keuring brengen we een rapport uit en als er onderhoud vereist is, voeren we dit natuurlijk ook voor u uit. Ook voor een scope 7A keuring kunt u bij ons terecht.

Regelmatig een SCIOS 7B keuring of onderhoud voor veiligheidsrisico’s

Brandstofleidingen moeten periodiek geïnspecteerd worden door bedrijven met een scope 7B certificatie. In het Activiteitenbesluit van de overheid staat dat de toevoerleiding van brandstof deel uitmaakt van de keuringsverplichting voor gasvormige en vaste brandstoffen. Als er regelmatig gecontroleerd wordt, kan een werkgever op tijd ingrijpen als er veiligheidsrisico’s optreden.

Verschillende soorten keuringen

Wij voeren verschillende soorten keuringen uit. Als u net uw brandstofleidingen heeft laten installeren, dan komen wij voor een EBI en daarna komen we periodiek om de vier jaar voor een PO. Schakel ons dus vooral in als uw brandstofleidingen volgens SCIOS scope 7B een inspectie of onderhoud vereisen, want wij staan graag voor u klaar. Ook voor andere Scope-installaties komen we bij u langs. Heeft u bijvoorbeeld een scope 14 installatie? Reken dan ook op onze diensten.

Plan nu een afspraak bij ons in

Wilt u een SCIOS scope 7B of scope 8 onderhoud of inspectie? Dan staan we graag voor u klaar om u hiermee te helpen. U neemt contact met ons bedrijf op door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl of te bellen naar 073 656 45 46. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een reactie krijgt.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.