Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Heeft u een scope 8 onderhoud, inspectie of keuring nodig en zoekt u naar een bedrijf met SCIOS certificering dat elektrische installaties keurt? Dan zit u bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch goed. Wij zijn volledig SCIOS gecertificeerd en daarom komen onze professionals graag bij u langs om een scope 8 keuring, inspectie of het onderhoud van uw elektrische installaties uit te voeren.

De SCIOS scope 8 keuring, inspectie of onderhoud

SCIOS is een organisatie die de kwaliteitssystemen op het specifieke werkterrein van professionele stookinstallaties beheert. Zij hebben een aantal jaren geleden de regelgeving aangepast, waardoor een onderhoudsbedrijf verplicht is SCIOS gecertificeerd te zijn om alle soorten onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden zijn onderverdeeld in een aantal scopes. De keuring, inspectie en het onderhoud van elektrische installaties vallen volgens SCIOS onder scope 8. Onze inspecteurs zijn opgeleid en SCIOS-gecertificeerd om de inspectie van uw elektrische installatie, scope 8, te beoordelen op het veilig gebruik en voorkomen van letsel bij gebruikers. Heeft u een andere scope installatie? Zoals de scope 7B? Ook dan rekent u op onze diensten.

Waarom is een SCIOS scope 8 keuring of inspectie belangrijk?

Als eigenaar van een elektrische installatie is het belangrijk dat er een SCIOS scope 8 keuring, inspectie of onderhoud plaatsvindt. Zo laat u namelijk zien dat er al het mogelijke gedaan is om veilig gebruik te maken van uw elektrisch materieel. Laat zo ook uw stoomketel keuren. Elektrische installaties leveren veiligheidsrisico’s op en daarom is het belangrijk dat er periodiek scope 8 onderhoud plaatsvindt. Dit zorgt voor een gezondere omgeving. Zowel als werkgever als particulier gebruiker hoort u een scope 8 inspectie of keuring aan te vragen bij een bedrijf dat een SCIOS certificering heeft. Het is het beste om elke vier jaar periodiek een inspecteur langs te laten komen om uw elektrische installaties te voorzien van scope 8 onderhoud, zodat u geen risico’s loopt. Laat nu ook uw gasleidingen keuren door onze experts.

Draag verantwoordelijkheid en schakel onze experts in

Zoek niet langer naar een bedrijf dat een SCIOS scope 8-keuring, inspectie of onderhoud kan uitvoeren van uw elektrische installaties, want wij helpen u graag. Wij hebben al jarenlange ervaring en zorgen altijd voor de beste service. Neem nu contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl of te bellen naar 073 656 45 46. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een reactie krijgt en plannen graag een afspraak met u in!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.