Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Het is belangrijk om periodiek uw gasleiding te laten keuren. Tijdens de keuring van uw gasleiding wordt de veiligheid op het gebied van verschillende disciplines bekeken en beoordeeld. Als een van de weinige bedrijven in Nederland mogen we bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch keuringen in alle disciplines, ook wel scopes genoemd, uitvoeren. Dit geldt voor ketels, branders en verhitters van alle verschillende merken.

Laat uw gasleiding keuren en gelijk onderhouden

Tijdens een keuring testen we uw gasleiding aan de hand van de SCIOS richtlijnen. Blijkt er iets niet helemaal in orde te zijn? Bijvoorbeeld een defect? Dan keuren we uw gasleiding en repareren we deze ook direct. Onze monteurs hebben altijd een uitgebreide uitrusting aan materialen bij, waardoor de meeste defecten tijdens de keuring direct op te lossen zijn.

Storing? Wij komen direct bij u langs

Naast het keuren van uw gasleiding, zijn wij u ook van dienst bij storingen. Hiervoor hebben we een speciale service hotline in het leven geroepen. Deze is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te bellen. Wanneer u ons belt, garanderen we u van een korte responsetijd. Nadat u ons vertelt over de storing, zorgen wij dat deze binnen korte tijd wordt opgelost.

Neem contact op voor vragen of voor het melden van een storing

Wilt u uw gasleiding laten keuren? Heeft u een storing die u snel wilt laten oplossen? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem in alle gevallen zeker contact met ons op. U bereikt ons via het volgende nummer 073 656 45 46 of door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Anderen bekeken ook:

Gasleiding inspectie| EBI keuring | Scope 10 onderhoud

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.