Scope 10 onderhoud uit laten voeren

Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Het is belangrijk om periodiek een SCIOS scope 10 keuring, inspectie en onderhoud te laten doen door een deskundig bedrijf. Dit omvat de inspectie van uw elektrisch materiaal op gebied van brandveiligheid. De meeste huisbranden ontstaan doordat een installatie niet goed onderhouden is en daarom is het belangrijk dat er naast de SCIOS scope 8 ook nog een scope 10 keuring en inspectie wordt uitgevoerd. Bij K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, hebben wij al onze SCIOS-certificaten en gaan wij graag voor u aan de slag om de beste brandveiligheid te garanderen!

Regelmatig SCIOS scope 10 inspectie en onderhoud voor veilig gebruik

Of u nu voor uw bedrijf of voor uw woning graag een SCIOS scope 10 keuring, inspectie of onderhoud laat verzorgen door onze organisatie, wij zorgen altijd voor het beste resultaat en brengen een uitgebreid rapport uit van de inspectie. Uiteraard rekent u ook op ons op het moment dat uw elektrische installatie niet brandveilig is. De SCIOS scope 10 inspectie en keuring is gebaseerd op de Nederlandse Technische Afspraak NTA 8220. Hierin staat beschreven wat en hoe er moet worden beoordeeld en daarom zullen wij ons hier ook strikt aan houden.

Onderscheid tussen de inspecties

Het is belangrijk dat u het onderscheid weet tussen de SCIOS-inspectie, keuring en het onderhoud van scope 10. Bij scope 8 kijken we namelijk enkel naar hoe veilig de elektrische installatie is voor gebruik en bij scope 10 richten we ons juist vooral op de brandveiligheid. Het is daarom belangrijk om aan ons door te geven of u een SCIOS scope 10 keuring of inspectie wenst of liever een andere inspectie voor de brandveiligheid. Denk bijvoorbeeld aan een inspectie van de gasleidingen.

Maak nu gebruik van onze dienstverlening

Voor scope 10 inspectie en onderhoud maakt u eenvoudig een afspraak via ons contactformulier of via onze contactgegevens. Wij staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een datum met u in waarop we langskomen voor de SCIOS scope 10 inspectie, keuring en het onderhoud hiervan. Brandveiligheid staat bij ons voorop en dat maken we graag aan u kenbaar. U neemt contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl of te bellen naar 073 656 45 46.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.