Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Is het tijd om uw gasleiding te onderwerpen aan een inspectie? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de inspectie van uw gasleiding. Wij zijn in het bezit van alle scoops voor het inspecteren en onderhouden volgens de gestelde SCIOS lijnen; hierin zijn we een van de weinigen in Nederland. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van het ISO9001 certificaat. We worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke organisatie, zodat we u altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Moet uw gasleiding dus gekeurd worden, dan kunt u het best K.K. Brandertechniek bellen!

Wanneer moet uw gasleiding een keuring en inspectie krijgen?

De inspectie van de gasleiding valt onder Scope 7 van de SCIOS richtlijnen. Gezien wij volledig SCIOS gecertificeerd zijn, kunt u het inspecteren van uw gasleiding met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om brandstofleidingen voor aardgas met een ontwerpdruk gelijk aan, lager of hoger dan 0,5 bar, of om brandstofleidingen voor olie; wij kunnen de uw gasleiding inspecteren. Het is vaak alleen genoeg moet de stookinstallatie te inspecteren, maar in sommige situaties moet ook uw gasleiding onderworpen worden aan een inspectie. Dit is vooral het geval wanneer de stookinstallatie een vermogen heeft van meer dan 100 kW.

Waarop wordt gecontroleerd als wij uw gasleiding inspecteren?

Er zijn diverse aspecten die wij controleren tijdens de inspectie van uw gasleiding. Als we uw gasleiding inspecteren, dan richten we ons vooral op bijvoorbeeld de dichtheid van de leiding en het drukverlies in de leiding. Daarnaast controleren we natuurlijk of er sprake is van oxidatie, aantasting of andere vormen van beschadiging. Ook controleren we de werking van de afsluiters. Natuurlijk controleren we nog veel meer aspecten tijdens een professionele keuring en inspectie van uw gasleiding. We zorgen ervoor dat na ons bezoek uw gasleiding weer naar behoren functioneert en nog jaren meekan.

Neem contact met ons op

Moet u uw gasleiding dringend laten inspecteren? Of merkt u dat er wellicht iets mis is, en lijkt het u daarom wel verstandig om een keuring of inspectie van uw gasleiding te regelen? Bel dan K.K. Branderstechniek via nummer 073 656 45 46of door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 365 dagen per week bereikbaar. We overleggen dan graag de opdracht met u en maken een afspraak of komen zo snel mogelijk bij u langs. Onze serviceauto’s zijn namelijk voorzien van alle benodigde middelen en gereedschappen, waardoor we snel service kunnen verlenen. Een gecertificeerde en vakkundige monteur komt vervolgens bij u langs om uw gasleiding te inspecteren. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Anderen bekeken ook:

Heetwaterketels inspectie| Onderhoud stoomketels | Scope 7A brandstofleidingen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.