Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

Een SCIOS Scope 7A inspectie of keuring mag alleen gedaan worden door organisaties die daartoe bevoegd zijn. K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, is, als een van de weinige organisaties in Nederland, volledig SCIOS gecertificeerd. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om alle disciplines op het gebied van ketel- en branderservice uit te voeren. Van een Scope 1 van luchtverhitters tot een Scope 7A; wij zijn u graag van dienst.

Een SCIOS Scope 7A inspectie of keuring

Niet alleen uw stookinstallatie, maar ook het systeem voor de toevoer van brandstof moet bij sommige stookinstallaties geïnspecteerd worden. In het Activiteitenbesluit in 2013 is vastgelegd dat stookinstallaties met een vermogen van meer dan 100 kW, ook een SCIOS Scope 7A inspectie of keuring moet worden gedaan. K.K. Brandertechniek is een SCIOS gecertificeerd bedrijf dat dit voor u kan doen. Binnen de eerste zes weken van inbedrijfstelling moet de stookinstallatie geïnstalleerd worden volgens de SCIOS Scope 7A richtlijnen. Daarna moet dit eens in de vier jaar gebeuren.

De aandachtspunten van een SCIOS Scope 7A inspectie of keuring

Waar wordt dan precies op gelet tijdens een SCIOS Scope 7A inspectie of keuring? Natuurlijk wordt over het algemeen gecontroleerd of alles naar behoren functioneert. Daarnaast wordt bijvoorbeeld gekeken of er sprake is van oxidatie, aantasting of andere beschadiging. Daarna wordt ook de dichtheid en het drukverlies van en in de leiding gecontroleerd. De volgende aspecten verdienen onder andere ook aandacht tijdens de SCIOS Scope 7A inspectie of keuring:

  • Afsluitbaarheid en gangbaarheid van de afsluiters
  • Gronddekking
  • Doorvoeringen van wanden, gevels en vloeren
  • Lasverbindingen
  • Aardingsvoorziening en beschermingsaarding
  • Geregelde druk en sluitdruk van de gasdrukregelaar
  • Noodzakelijke voorzieningen en toegepaste componenten
  • Ventilatievoorziening van meterkast en koker
  • Bevestiging en ondersteuning van de leiding

Eventuele defecten worden direct gerepareerd

Mocht tijdens de keuring blijken dat bepaalde onderdelen niet meer naar behoren functioneren of vervangen moeten worden, dan kunnen onze vakkundige monteurs dat natuurlijk direct voor u regelen. Zij rijden namelijk rond in volledig uitgeruste serviceauto’s met hierin een veelvoud aan gereedschappen, onderdelen en apparatuur.

Snelle responsietijd en hoge kwaliteit

Doordat onze serviceafdeling decentraal is opgezet, is er altijd een monteur in de buurt, waardoor u bij ons altijd geniet van een korte responsietijd. Daarnaast zijn wij in het bezit van het ISO9001 certificaat. Hierdoor bent u altijd verzekerd van uitstekende service en kwaliteit. Onze werkzaamheden en dienstverlening wordt namelijk jaarlijks getoetst op kwaliteit door een onafhankelijke organisatie. Ook voor de SCIOS Scope 7A inspectie of keuring kunt u bij K.K. Brandertechniek dus uitgaan van de beste kwaliteit. U kunt ons 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereiken door te bellen naar 073 656 45 46 of door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Anderen bekeken ook:

Keuring verwarmingsketel| Inspectie brandveiligheid| Heetwaterketels inspectie

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
K.K. Brandertechniek B.V.