Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

SCIOS Scope 7A

SCIOS Scope 7A is een discipline voor het inspecteren van gasleidingen. Deze discipline heeft betrekking tot brandstofleidingen voor aardgas met een ontwerpdruk van minder dan 0,5 bar. Gaat het om brandstofleidingen met ontwerpdruk van meer dan 0,5 bar? Dan zijn niet de SCIOS Scope 7A, maar de Scope 7B richtlijnen van kracht. De inspectie van gasleidingen die onder de norm vallen, moet uitgevoerd worden aan de hand van de richtlijnen die gelden voor SCIOS Scope 7A.

Wat kunt u verwachten van een SCIOS Scope 7A keuring?

Wanneer wij bij u langskomen voor het keuren van uw gasleidingen, kunt u een totaalservice verwachten. We kijken uw leidingen grondig na en voorzien deze als u dat wilt direct van onderhoud. Blijkt er bij de keuring dat er iets defect is? Dan repareren we dat in de meeste gevallen direct. Onze monteurs hebben al het nodige materiaal bij zich. Zo weet u na de keuring zeker dat uw brandstofleidingen goed en veilig werken.

Wij zijn er voor u in geval van nood

Treedt er onverhoopt een storing op aan uw gasleidingen? Ook dan staan wij voor u klaar. Dat geldt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. U mag ons altijd bellen. Wanneer u belt, bespreken we het probleem en zijn u vervolgens zo snel mogelijk van dienst. Dat is de service waar u op kunt vertrouwen wanneer u K.K. Brandertechniek inschakelt.

Wilt u ons nog wat vragen?

Een afspraak maken voor een keuring volgens de SCIOS Scope 7A richtlijnen? Dat doet u eenvoudig door ons te bellen via 0031 73 656 45 46. Wilt u meer weten over de keuringen die wij uitvoeren? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze service? Ook daarvoor zijn wij via eerdergenoemd nummer altijd te bereiken. 


Neem contact op

K.K. Brandertechniek

Industrieweg 24B
NL-5262GJ  Vught
Postbus 2234
NL-5260CE  Vught
Tel.: +31(0)73 656 45 46
Fax: +31(0)73 657 07 97
E-mail: info@kkbrandertechniek.nl