Inspectie

K.K. Brandertechniek is SCIOS gecertificeerd
voor de meest voorkomende scope's.

Service

Onze centraal gecoördineerde service afdeling is decentraal opgezet. Hierdoor kunnen wij een korte responsetijd garanderen.

Onderhoud

K.K. Brandertechniek is volledig SCIOS gecertificeerd.

SCIOS Scope 7A is een discipline voor het inspecteren van gasleidingen. Deze discipline heeft betrekking tot brandstofleidingen voor aardgas met een ontwerpdruk van minder dan 0,5 bar. Gaat het om brandstofleidingen met ontwerpdruk van meer dan 0,5 bar? Dan zijn niet de SCIOS Scope 7A, maar de Scope 7B richtlijnen van kracht. De inspectie van gasleidingen die onder de norm vallen, moet uitgevoerd worden aan de hand van de richtlijnen die gelden voor SCIOS Scope 7A.

Wat kunt u verwachten van een SCIOS Scope 7A keuring?

Wanneer wij bij u langskomen voor het keuren van uw gasleidingen, kunt u een totaalservice verwachten. We kijken uw leidingen grondig na en voorzien deze als u dat wilt direct van onderhoud. Blijkt er bij de keuring dat er iets defect is? Dan repareren we dat in de meeste gevallen direct. Onze monteurs hebben al het nodige materiaal bij zich. Zo weet u na de keuring zeker dat uw brandstofleidingen goed en veilig werken.

Wij zijn er voor u in geval van nood

Treedt er onverhoopt een storing op aan uw gasleidingen? Ook dan staan wij voor u klaar. Dat geldt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. U mag ons altijd bellen. Wanneer u belt, bespreken we het probleem en zijn u vervolgens zo snel mogelijk van dienst. Dat is de service waar u op kunt vertrouwen wanneer u K.K. Brandertechniek uit Vught, nabij Den Bosch, inschakelt.

Wilt u ons nog wat vragen?

Een afspraak maken voor een keuring volgens de SCIOS Scope 7A richtlijnen? Dat doet u eenvoudig door ons te bellen via 073 656 45 46 of door een e-mail te sturen naar info@kkbrandertechniek.nl. Wilt u meer weten over de keuringen die wij uitvoeren? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze service? Ook daarvoor zijn wij via eerdergenoemd nummer altijd te bereiken. 

Anderen bekeken ook:
SCIOS controle | Scope 7A keuring| Scope 7B brandstofleidingen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.